Visit Kemer
facebook icon twitter icon instagram icon youtube icon vk icon mail icon turkey flag icon english flag icon deutsch flag icon russia flag icon
#

Kiriş

Kiriş, Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlıdır. Ağırlıklı olarak yazları turist akınına uğramaktadır. Kıyı şeridinde portakal ağaçları ve 5 yıldızlı oteller mevcuttur. Kemer'e uzaklığı 5 km'dir.  Yerli turistler kadar yabancı turistlerin de dikkatini çekmeyi başaran Kiriş, Kemer’e olan yakınlığı ve sahip olduğu otelleriyle yaz sezonunda en hareketli günlerini yaşıyor.
Kemer’e oldukça yakın bir konumda yer alan Kiriş kolay bir ulaşım yoluna sahip. Kemer Merkez’den kalkan dolmuşlarla veya taksilerle Kiriş’e rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Portakal bahçelerinin süslediği, doğasında huzur veren atmosferiyle görülmeye ve gezilmeye değer bir tatil beldesidir. Kiriş otelleri özellikle 5 yıldızlı olup, lüks kategoride hizmet verir. Dolusu Park'a da ev sahipliği yapan Kiriş büyükten küçüğe her yaş için eğlence ortamı sunar. Kiriş otelleri arasında bütçenize en uygun konaklama tesisinde erken rezervasyon yaptırıp doğayla iç içe güzel bir tatil geçirebilirsiniz. 


 

Kiriş
Kiriş
Kiriş