Visit Kemer
facebook icon twitter icon instagram icon youtube icon vk icon mail icon turkey flag icon english flag icon deutsch flag icon russia flag icon
#
#
#
#

Enduro & ATV

Enduro motosikletler; doğa sporları konusunda uzmanlaşmış, yumuşak süspansiyonlu cross motorlardır. Özellikle 2000'li yıllardan sonra yaygınlaşan ve günümüzde pek çok tutkunu olan bu sporu Kemer'in muhteşem doğası ve tarihi patikalarında deneyerek bambaşka bir heyecan yaşayacaksınız. 

ATV Safari 4 tekerlekli motorlar ile bazen çamurlu bazen sulu dereler ile tamamen manzara ve doğa dolu bir ortamda yapılan, adrenalin ve heyecan dolu müthiş bir spordur. Bu deneyimi yaşamak için araba kullanmayı bilmenize ya da ehliyet sahibi olmanıza gerek yok. Kısa bir tanıtım bilgisi ve bir kaç metre deneme ve ısınma sürüşünü gerçekleştirdikten sonra ATV motoruna tamamen hakim olmayı başarabilirsiniz. Kemer'in dağ yolları sizi bekliyor. Kemer'in çevresinin dağlarla ve yükseltilerle çevrili olması sebebiyle, ATV Safari tutkunları kısa bir yolculuk sonrasında kendilerini macera içinde bulabiliyor.

Detaylı Bilgi İçin :

Web Sayfası İçin Tıklayınız

Enduro Motor
Enduro Motor
Enduro Motor
Enduro Motor
Enduro Motor
Enduro Motor