Visit Kemer
facebook icon twitter icon instagram icon youtube icon vk icon mail icon turkey flag icon english flag icon deutsch flag icon russia flag icon
#
#
#
#
#

Binicilik

Türkiye’de her yaştan binicinin buluşma noktası, Avrupa’nın en yetkin ve saygın binicilik merkezlerinden biri Kemer, sizi doğanın kalbinde, atlarla yakın bir dostluk kurmaya ve kusursuz bir binicilik deneyimini keşfetmeye davet ediyor. 

Kemer'de binicilik deneyimini yaşayabileceğiniz yerler ;

Hotel Oranj Ranch Kemer

1992 yılından bu tarafa turizme hizmet veren Çamyuva’da Tahtalı Dağının ve denizin kesiştiği yani doğanın tam merkezide 10000m2 portakal bahçesinin içinde kurulan çiftliğimizde 18 otel odası ve 12 ahşap bungalov aile odası, çocuk oyun alanları mini hayvanat bahçeside bulunmaktadır. 1500m2 açık alan maneje sahiptir Arap atları, haflinger ve midilli atları yanı sıra Türk yerli rahvan atlarımızda bulunmaktadır. Çiftliğimiz Antalya Havaalanına 50 km, Kemer merkeze 7 km, Çamyuva sahile ise 800 m dir.

Web Sayfası İçin Tıklayınız

Viverde Hotel Berke Ranch Kemer

Turizm alanında 1995 yılından bugüne misafirlerine otel ve binicilik hizmeti veren Viverde Hotel Berke Ranch, Türkiye’nin en güzel sahil bölgesi olan Antalya’da, Toros Dağlarının eteklerinde yer alıyor. Toroslar’ın ikinci yüksek tepesi Tahtalı Dağı’nın “2365m.” ve Ağva deresinin buluştuğu bir noktada konumlanan otelimiz Antalya ‘ya 50 km, Kemer ilçesine 6 km, Çamyuva sahiline ise 2,5 km uzaklıkta bulunmaktadır. Otelde toplam 54 oda bulunmaktadır.

Web Sayfası İçin Tıklayınız

Binicilik & At Safari
Binicilik & At Safari
Binicilik & At Safari
Binicilik & At Safari
Binicilik & At Safari
Binicilik & At Safari